keskiviikko 4. joulukuuta 2013

~Joulun juhlaa~

Kulunut viikko, ja viime viikkokin on tuntunut asteen raskaammilta. En toisinaan anna sen häiritä, yritän vain unohtaa kaiken tapahtuneen. Tai jotai, sinne päin. Kaksoslapsista tuli enkelikaksoset, ja he ovat koko ajan ajatuksissa.
Ensi viikon loppuun mennessa, työstän Näyttely&Kilpailukalenterin loppuun, sen löydätte sitten tuolta kategorioista. Tänään aloitan jo hieman. Mielessä on pyörinyt myös Koirat- sivulle esittely kaikista koirista: Seisontakuva, pääkuva, ja joka muu kuva, tiedot, tuloksia, tekstuaarit...


Tulen juuri lenkiltä. Mukana oli Näpsä, Fixu, Manta, Maisa ja Missi. Koirat saivat peuhata oikein olan takaa, mutta leikit loppui lyhyeen, kun asteet olivat plussan puolella, ja lumi tarttui Näpsän turkkiin armoitta. Epäilemättä. Näpsä taitaa nyt vihata lunta. En edes epäile :DItse on pakko kirjoittaa Näpsän match show tulokset jonnekin muistiin, etten vain unohda niitä.
Merikarvia MS 25.8.2013 PUN2 JH1
Kankaanpää MS 1.9.2013 PUN-,
Kankaanpää MS 22.9. PUN3
Yyteri ??.?.2013 PUN4
Pori MS ??.?.2013 PUN
Merikarvia MS 1.12.2013. PUN2
Nämä tiedot katsoin siis ruusukkeista, päivittelen niitä tuohon :)Ensi vuodelle suunnitteilla KSKY:n nuorille Junior handler- kurssi, jonka vetäjänä toimin. Kurssi olisi kuusi kertaa, ja sinne pääsee 4-8. Jos osallistujia olisi tulossa enemmön, pidetään kaksi kurssia, joiden ajankohta on muutoin sama, mutta toinen on ensin, ja toinen suoraan sen jälkeen. Yksi kerta on noin tunnin tai puoli toista. Kurssilla käsiteltäisiin aiheita:
*Erilaiset koirat
*Handlerin ja koiran kehäkarisma
*Kilpailutilanne
*Liikkeet ja seisotus
*Hyvä handleri
Ikähaarukka on 9-17v. Osallistujamäärästä riippuen, tästä voidaan poiketa. KSKY:n jäsenille kurssi on ilmainen, mutta "ulkopuolisille" kehitellään jotain maksua. Mikään tiedoista ei vielä ole virallista, joten... Ei syytä panikointiin. KSKY:n nuorille teen varmaan oman kategorian, myöskin. :)

Äitin ottama kuva Hämeenlinna RN 5.10. ja kuva tietenkin iPad laatua :P

Hyvää joulua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti