tiistai 3. syyskuuta 2013

~Pienet karvaiset ja suuret karvattomat~

Häijään pentunäyttely 17.08.2013.

Hazelmoor Amazing Missy "Missi" PEK1 !!!
Tuomari ihasteli väriä, ja arvostelussa luki klassinen "lennokkaat korvat" jotka oli myös mainittuna Missin emän, Mantan elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä :) Ei KP:ta kun pelkäsi tuomaria.
Lisäksi... Tittidii!
Handlasin ryhmäkehissä chodsky pes/bööminpaimenkoira/Tsekinpaimenkoira Sokkaa, ja lopputulos olikin RYP6!!! (eli otettiin jatkoon kuudentena, ja käteltiin pois, jonka jälkeen käteltiin vielä yksi pois)
ja sitten ehkä hieman iloisemmat uutiset:
Glenhouse's Toccata "Manta"n kanssa,
BEST IN SHOW JUNIOR HANDLER HÄIJÄÄ PUPPYSHOW 2013!! <3
Osallistujia nuoremmissa 2kpl, vanhemmissa 3kpl. Niin hieno olo(vaikkakin hieman tuskainen, kun on flunssa -,-'')
 
         (c) Hanna-Maria Karvinen
 
 
     himpura. En saa kuvaa millään suuremmaksi. Missistä ei nyt täydellistä poseerauskuvaa. Missi kuitenkin pentujen luokkavoittaja, mitä ihmettelen suuresti. Missistä nyt tiedettiinkin, että tuo väri voi "hieman" tuomareita ihmetyttää, ja onhan tuo rakenne omasta mielestäni aivan ihana. Koira on luonteeltaankin täydellinen. Juuri taisin sanoa äitillekkin, että jos ennen lukioo otan aussin, otan Missin kakaran. Hyvä isä sille tarvitaan, tietenkin. Missi kuitenkin voitti luokkansa toisen narttupennun, ja olin niin ylpeä kun pieeeni Missi esiintyi, vaikka kehässä olikin toinenkin koirakko + pelottavat katsojat ja koirat kehän laidalla. Missi kuitenkin pysyi housuissaan, taisi pari askelta laukatakin, mutta omasta mielestäni esiintyi hyvin siististi. Vähän seisomisessa meinasi jälleen kärsivällisyys loppua, mikä ei yllätys ole Missiltä. Missillä on erittäin lyhyt kärsivällisyys, vaikka joo, tuon ikäisellä ei kovin pitkä pinna muutenkaan ole. Mutta vertasin Fixun pinnaa Missin pinnoihin, siis sitä aikaa kun Fixu oli tuon ikäinen. Fixuhan on laiska, ei kärsimätön, kuten Missi.
  Oli ihan uskomattoman hienoa voittaa junior handler!! Vaikka joo, hurjat 5kpl osallistujia, mutta silti... Oli sekin voitto. Ja vielä ensimmäisellä isolla koirallani, ensimmäisellä aussillani, ensimmäisellä tokodogilla... Jolla siis kuvan mukaisesti on karvoja. PS. Seinäjoella nähdään ;)
 
Sitten pääsen vielä handlaamaan koirapuuhista tutuksi tulleen Pian Tsekkiläistä (kennel Maltanko's) ja ihmekös tuo kun tunnetaan (kasvattaa maltankoiria :P) :D. Tsekkiläinen, Sokka oli aivan ihana handlattava! Vähän katseli Pian perään, kun järjestäjät laittoivat meidän perään (juuri sopivasti...) mutta ihmettelen että tuon ikäinen koira silti tulee vieraan mukaan! Mä tykkään näistä harvinaisista roduista ;) (bolognese lasketaan mukaan!!) Ja lopputulos oli RYP6 Pentu :) Niin, ja eikös asia muuten ole niin että näyttelyihin mennään vaikka pää kainalossa?
  Nimittäin... Tittidii. Kurkkukipua oli viikolla ollut satunnaisesti silloin tai tällöin, enkä ajatellut olevan mitään vakavaa (mulla vakavaa on vasta sitten kun ei pysty menemään koiran kanssa kehään...) Mutta totesin muutamalle olevani "hieman" flunssassa. Sitten kun kotiin lähdettiin, automatka sujui horroksessa.
 

 

Yyterin ryhmänäyttely 18.8.2013

   Ja kaikki taitavat tietää, että myös Yyterin pystykorva ryhmikseen eksyttiin (ihan vahingos...) Ja tuloksena Dilina Royal Black Swan, Lordi, EH1!! Niin hieno fiilis, kun mun pieni ylikorkea kakara, joka on hylätty ekoissa näyttelyissään, sai nyt Erittäin Hyvän!!! Hyväähän me lähdettiin hakeen, mutta oikein ERITTÄIN... Niin, ja tosi ylpee koiran esiintymisestä. Tuomarin kanssa on yleensä ollut ongelmia(ei tykkää tuomareista/vieraista ihmisistä) ja nyt tuomari (Jussi Liimatainen) katsoi hamput itse, ja kappas, sehän sujui pommipikkuiselta! Huomasin myös kuinka häikäisevästi Lordi osaa esiintyä ... Menee niin hienosti! Häntäkin oli koko ajan ylhäällä, ja minä-fiilis(jälleen) päällä. Lordi on aivan ihana otus, josta mä nyt ajattelin kouluttaa mun ylikorkean junnuotuksen :) Tuomari sanoi että oli huonosti trimmattu, kun oli trimmattu siis liikaa karvoja pois, ja pelkkää pohjavillaa.

 
 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti