maanantai 2. joulukuuta 2013

~Ajan armoilla~

Viikko Lanzarotella meni hujauksessa ohi. Kaikki eläimet liskoista lintuihin, kissoista koiriin tuli kuvattua niin huolellisesti, että äiti ei kauheasti ihastunut ideaan. Maisemat, autot, laivat, rakennukset tuli ikuistettua mun muistikortille, joka vetelee viimeisiään, sillä muovikuori systeemi alkaa hajota päältä. Kuvat on pelastettu tiukille. Tarkoitus olisi ladata maisema tms. Kuvia meidän imguriin, mutta porukka tuntee mut: siihen menee aikaa.

Jyväskylä KV 16.11.2013.

Dilina Royal Black Swan, "Lordi" EH1
JH-, Bossen kanssa.
Lordin kanssa meni omasta mielestä ainakin tosi hyvin. Lordi keskittyi muhun, ja oli tarkkaavaisena, eikä ihastellut ympäristöä. Siitä voisi jopa tulla jotain! Bossen kanssa säädin turhaa. Siirsin koko ajan jalkaa sinne tai tänne, häntää tuonne ja sinne. Sen takia arvostelussa oli paljon EHta, yleisvaikutelmassakin oli EH. Tuomari kuitenkin kehui erinomaisella yhteistyöllä. Myönnän, ei ollu mun paras JH- kilpailu. Ei, ei sinne päinkään.

Merikarvia Match Show 1.12.2013.

Daloro Gardens Qubella, "Maisa" PUN4
Sarahill Everlasting Love, "Näpsä" PUN2
"Miisa" auspai, jonka nimi oli jotain, mitä en muista, PUN-,
Miisan kanssa oli hauskaa. Pennut on jotenkin niin "hölmöjä" et ne ei välttämättä edes tajua olevansa vieraan kätösissä. Miisa tuli mukaan pirteänä ja iloisena, takaisin tullessa Se oli jo aika-väskä. Näpsää ällötti tuomari jälleen. Tosin tuomari onneksi nosteli ja semmoista, jotta saisi kokemusta, niin ei siitä ollut niin järkyttynyt. Liikkeissä meni jälleen remminmitan edellä, mitä olen vähän yrittänyt kouluttaa pois, kun villakoirallahan pitäisi remmin olla löysällä, korvan alta. Näpsän mielestä pitää painaa samalla lailla kuin Manta, remmin edellä! Näpsä on oppinut aseteltuna seisomista, tai ainakin seisominen on mennyt parempaan suuntaan. Maisa oli tällä kertaa iloisempi kuin viimeksi sisämätsäreissä. Häntä nousi korkealle liikkeissä ja sekin meni remmin mitan edellä, aina välillä. Heh, punaisten kehässä oltiin tulossa kohti pöytää ja mä vilkaisin tuomaria, niin Maisa pomppaa pöydälle! Pysähtymättä valssaan itseni ympäri ja lasken liikkeessä koiran maahan, tuomarin huomaamatta tapahtui siis koko tapahtumasarja. Ja koko ajan liikkeellä!! Tällä kertaa Maisa oli iloisempi kuin yleensä, mistä olen todella ylpeä. Ensi postaukseen Maisan ja Näpsän rakennekuvia!! Jyväskylästä tulossa huskien ja pommien rotukehiltä kuvia! Sunnuntaina tullaan Mantan kanssa Lempäälän agilitykisoihin. Iik!! Jouluja ja näkkäriin!!

2 kommenttia:

  1. Mekin ollaan Topaz "Rodo" bordercollie uroksen kanssa tulossa A1 radalle! :) Siellä nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä nähdään! Oon erakoitunut niin agilityihmisistä että huhhuh. Tuutko loppiaiskisoihin Noormarkkuun ?

      Poista