lauantai 21. syyskuuta 2013

~Ylä- sekä Alamäkeä~

Oonko ollut tosiaankin NÄIN tohelo etten ole kirioittanut Kankaanpään mätsäreistä tämän kuukauden ensimmäisenä päivänä?
Ia tosiaankin, näppäimistö sai kokea äitin kahvit päällään, eli I & K välinen aakkonen ei toimi. Pyrin korvaamaan kiriaimen I:llä.

Kankaanpään match Show 1.9.2013

Oli kyllä aika tyhmä päivä sinänsä. Satoi kuin saavista kaatamalla, ia olin vielä pessyt pikku puudeleita varmaan 100kpl. Aamulla sain kuivata ioka ikisen otuksen uudelleen. Silloin mielessä käväisi muutto Afrikkaan. No, leikitään nyt superSelviytyiiä ia kestetään yksi sadekuuro.

Kuvat © Essi V. KIITOS KUVISTA ESSI!!!!!
Fixu tosiaan esiintyi ihan loistokkaasti. Aluksi se oli Annin kanssa iunior handlerissä siyalle 2!!! Sitten sen iälkeen se meni vielä Kirsin kanssa sinisten kehään, voittaen koko porukan! Lopuksi esitin sen viel BIS3, eli lopulliset tulokset: iunior handler 2, SIN1 BIS3 <3 Fixu meni hyvin Kirsin kanssa, eikä ollut moksiskaan! Ia vitsit kun se on RYHDIKÄS!!! On sillä kivat liikkeetkin ;) Tykkään kans tosi palion tosta uudesta näyttelyremmistä!! Se on niin kiva kätöseenki !
Sitten Manta otus:© Essi V. KIITOS!!!

Manta sai punaisen nauhan. iunior Handlerissä se vei potin kotiin <3 Anni siis siyottui toiseksi, Hanna kolmanneksi sekä Ella neliänneksi. Onnea muille!
 

© Essi V. KIITOS TAAS!!!
 
Siskon tyttö Netta meni Minin kanssa L&K kisaan, ia siyottui kolmanneksi! Ensimmäiset kisat, huhhuh, hyvin meni kyllä! Mini siyottui pienissä aikuisissa myös siyalle PUN4. Lordi sinisissä siyalle 5, kiitos Maiyu sekä pahoittelut tuosta kiryoitus hommasta. En tykkää yhtään. Näpsä & Hupsu pennuissa -. Näpsää ärsytti vesisade niin vietäävästi & tuomaria Hupsu ei syystä tai toisesta miellyttänyt. lista löytyy alempaa :
 
 
Täytyy tehdä ihan hölmösti näiden kopioimisten kanssa. Heti käsialakin vaihtui -,-''. Niin, Zumbakin siyottui, mutta ne siyoitukset on nyt taas ihan hukassa. Lopullinen lista:
 
Manta: PUN-

Fixu:SIN1 BIS3
Mini: SIN4
Lordi: SIN"5"
Zumba: PUN4
Moppi: PUN"5"
Näpsä:PUN-
Hupsu: SIN-
 
Lopullinen kokoonpano siis tuossa. Kiitos erityisesti Vilma, Hanna, Kirsi sekä Maiyu!!!
 

KSKY:n kesäkauden päätös 14.9.

Lyhyesti: Manta voitti youksukisan, 0,01 sekunnin erolla labbis Avaan. Sovittiin että homma oli tasapeli. Fixu tuli taas samassa kisassa kolmanneksi 0,03 (?) erolla Avaan. Onnea Ava!

Agilityssä ei erityisesti siyoituksia tullut. Maisa tosin pääsi neliänneksi.
 
Makkaransyönnissä Fixu sai pronssia :)
 

Ava


Bono


Hippu


Titta


Luna
Missi & Näpsä


 


Olga


Piko


Quality


Sakari


Voltti
 
Kivaa oli!!
 

Pori Match Show 15.9.2013

Mätsäreissä feat. Mini, Moppi &Näpsä ! Mini vetskuissa ei tulosta, Näpsä pennuissa PUN, Moppi SIN"5" sekä Nelli PUN2 mutta myös Romppu PUN- <3
 


 Moppi , Lovely Lion Una Moppen, © Hanna-Maria K.

Mini © Hanna
 
Omia kuvia:

<3


Nämä kaksi ei liity mitenkään toisiinsa :D


Nelliih
 Kiva päivä oli!

Tällä kertaa ei nyt mielipidepostausta tms. mutta, entä sitten ensi kertaan ;)?

Niin, sekä:

MYYNNISSÄ
Molempia näyttelyhihno& on sekä lukollisia & mustia & valkoisia, erilaisin helmin. Pituus noin 1m. Kysy lisää gloria @ hotmail.fi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti