maanantai 12. elokuuta 2013

~Ystävällinen Joensuu KV~

No joo, otsikko on ehkä hieman hölmö. Mutta hälläväliä. Tosiaan, olin Joensuussa kolme päivää, perjantaina ryhmiksessä, lauantaina ja sunnuntiana kansainvälisessä. Tuksu oli ilmoitettu vain KV osuudelle, sillä KV oli alkuperäinen suunnitelma, ryhmiksestä sain tietää vähän ilmojen jälkeen.
Perjantaina, en päässyt koiria handlaamaan. Hiukan oli ontto olo. Kuvasin kuitenkin mopseja, ja muitakin koiria, mm. afgaaneja, borzoita tms.
  Lauantaina seurasin jälleen mopseja. Junior handlerissä koiranani oli musta amerikancockeri Bumbie, jonka esiintymiseen ihastuin ihan mielettömästi: remmin mitan edellä, eikä ylimääräistä kuikuilua tai sähläämistä. Mutta, tuomari itse harrastaa tätä rotua, jonka esittäminen ihmiselle, jolla muutenkin on spanieleita hankala esittää (kokemuksella voin sanoa) ei ehkä ollut paras mahdollinen rotu. Tosin, koiran omistajalle sanoin, että haluan Bumbien ehdottomasti SM- osariin, rotuna on niin näyttävä. Tuksu kävi hakemassa EH:n, meni kehään häntä alhaalla, seisoi takakenossa tms. Niin, miks en seisota vapaana? kun se häntä... Ja nyt sitten turha tulla neuvomaan, oon yrittäny kaikkeni: namit nenän eteen, pannasta kiinni tms. javaikka kuinka painaisin hännästä, se on aina vain takakenossa, ja jos siirrän etujalat alle, A) sen jalat on näin \  | hetken aikaa (eli eka viiva on takajalat, jälkimmäinen etujalat) ja sitten se menee taas tämmöiseksi \  \, eli se siirtää jalat jotta pääsee takakenoon. Joten, koska muutenkin toi ei ole mun lempi-bolognese-mussukka, niin luultavasti ellei se rohkaistu jatkossa näyttelyihin, äippä esittääpi sen. Huomasin että taitaapi olla sellainen koira, ettei pidä asettelusta (ainakin on jäykkä) Lauantaina, pääsin myös esittämään kennel Pyrytuulen tervuja. Oli niin hienoa!! Mun belgimietintä vaan nousi. Mullahan alkaa tulla oikein pentukuume... Joo ei, ei yhtäkään koiraa. Ei kiitos. Kuitenkin, esitin ihanaa valionarttua (joka oli myös ROP) kasviksessa. Tulos oli ROP-KASV. Isossa kehässä startattiin ryhmä numero kakkosena, mutta ryhmässä ei tullut sijoitusta.
   Sunnuntaina, tultiin paikan päälle, ja mulla ei junnuihin koiraa. Vartti ennen junnuja, olin edelleen ilman koiraa. Kymmenen minuuttia. Sitten Kerttu sanoo, että olis yks valio cairninarttu, mutta kehät menee päällekkäin. En tosin pitänyt haittapuolena. Mun piti cairnikehälle mennä, mutta törmäsin meidän Näpsän kasvattajaan. Kysyin sitten häneltä koiraa, ja sain pienen ihanan mäyriksen, Selman, jonka kanssa loppujen lopuksi JH5 <3 Tuksu sai rotukehässä ERI:n, syystä että koiralla oli häntä maassa.
 
Vähän harmittaa, kun mukana oli Tuksu. Siltä lähdettiin kahta SERTiä hakemaan (enkä uskonut kumpaankaan) ja neiti sai EH:n ja ERI:n. Ei sais valittaa. Ehkä oon vaan tottunut automaatti Zumbaan, miltä harvoin jää SA hakematta. Tuksu on vähän hölmö esitettävä, kun se on bolognese, jonka kanssa täytyy juosta. No, yritän tyytyä tähän "karmeuteen" että Joensuussa tämmöisiä tuli. Hyviähän ne oli. Erittäin hyviä. Erinomaisia.
 
Täs on juu kaks päivitystä varmaan samalta päivältä. Olin tuon Italian Bolognese - Miksi? tekstin aloittanut aikaa sitten, ja jatkanut, jatkanut ja jatkanut.
 
Joensuun henkilökunta oli ihan hirvittävän ystävällisiä. Moneen kertaan jouduin kyselemään, ja sieltä vastattiin ja kaikkea. Siellä oli kiva olla, kun henkilökunta oli ystävällistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti